Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Analyysi Kaipingin linjaohjausjärjestelmän ongelmasta

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Katkaisu, tasoitus, leikkaus, pinoaminen tuotantolinjaan, jota kutsutaan nimellä Kaiping. Sen tehtävänä on rullata teräslevyn oikaisuvaimennusta eri tarpeisiin leikattujen tuotteiden tarpeiden mukaan, telakoita pinoon sen jälkeen kun lastaus on lähetetty.
Tällä hetkellä Kaiping-linja käyttää enimmäkseen automaattista säätöä, jota käytetään seuraaviin hallintatyyppeihin: Shan Industrial Control -kone, se nähdään enimmäkseen suurella Kaiping-linja-aluksella. Shan Ohjelmoitava ohjain PLC PLC-häiriöitä, vakaa ja luotettava työ, monia Kaiping-linjoja PLC-ohjauksessa. Shan-yksikortti-mikrotietokone on erityisen sopiva erityisten mikrokontrollerin, autoteollisuuden, työstökoneiden, kodinkoneiden ja monien muiden alojen teolliseen hallintaan. Käytännössä todetaan, että yksisiruisen mikrotietokoneen sovellusjärjestelmällä on monia etuja, kuten edullisia, joustavia tulostusmuotoja ja yleiset vikakäyttäjät voivat käsitellä häiriöongelmia. Shan laskuri, Kaipingin rivin laskin on tavallisesti yksinkertainen leikkauspaikkaus, on vaikea saavuttaa käyttäjien erityisvaatimuksia. Kaipingin tuotantoprosessin analyysi Prosessinhallinta, tavallinen 8-bittinen mikrokontrolleri on täysin pätevä, lähinnä kahden suuren ongelman häiriöiden ja paikannustarkkuuden ratkaisemiseksi.
Kaipingin lineaarisen numeerisen ohjausjärjestelmän, joka perustuu yhden sirun mikrotietokoneeseen, Kaipingin NC-järjestelmän kaavio on esitetty kuv. 1, MCU, näppäimistö, näyttö, 4 kertaa kaksinkertainen Taajuus kaksinkertainen vasta-taajuuspiiri, pulssikooderin signaalin säätöpiiri, relelähtöpiiri ja niin monessa osassa. Monoliittinen tietokone 89s51 on järjestelmän ohjausydin, sen ohjausjärjestelmä ja niin edelleen on sama kuin 89C51, mutta sen hinta on halvempi ja 89c51-substituutiotuote. Näppäimistöä käytetään asettamaan käyttöparametrit, kuten työkappaleen pituus, jatkuva työstö, etumatka-aika, kiihtyvyyskerroin ja hidastuvuuskerroin. Tämä järjestelmä käyttää PC-koneen XT-tyyppistä vakiotoimintoa. Jokainen painalluspainike, vakiomuotoinen näppäimistö syöttää avaimen, joka vastaa 2 tavun skannauskoodia, näppäimistön ulostulo 1-tavuinen skannauskoodi rajapintapiirin kautta yhden sirun 1 keskeytyspyyntöihin, MCU: n keskeytyspalveluprosessiohjelmassa Scan-koodi Ja tuottavat vastaavat avainarvot. Vakio pieni näppäimistö toimii luotettavasti, poistaa ohjelmiston ravistelemalla, hakuavaimen ehdon ja niin edelleen, jolloin monoliittisella prosessorilla on runsaampi aika käsitellä ohjaustoimintaa tuotantoprosessissa.
2 sarjaa LED-seitsemän segmentin monitorin näyttöjärjestelmän käynnissä oleva tila, toimintoparametrit, parametrien asetusarvo ja niin edelleen. Ainoastaan ​​kussakin 1-raja-vastesuunnittelun COM-päädyn digitaalisessa putkessa, piirin ja johdotuksen yksinkertaistaminen, näyttövaikutusta ei vähennetä. Pulssianturi on eräänlainen pyörivä pulssigeneraattori, joka kääntää mekaanisen kääntökulman sähköpulssiin, jota voidaan käyttää paikannus- ja nopeudenilmaisulaitteena NC-työstökoneessa ja leikkauskohdassa. Pulssikooderi on jaettu valosähköiseen tyyppiin, kosketustyyppiin ja sähkömagneettiseen induktiotyyppiin 3. Valosähköinen pulssianturi on luotettava ja laajalti käytetty.
Valosähköinen pulssikooderi tuottaa kaksi sarjaa nykyisiä signaaleja, A ja B, jotka ovat likimääräisiä siniaallolle hilaa kierron aikana. A-ja B-vaihe-ero 90 °, suurentamalla muovia neliöaalloksi. On myös "yhden kierroksen pulssi", jota kutsutaan Z-vaihepulssiksi hilan läpi. Z-vaihepulsseja käytetään usein työkalun datapisteiden tuottamiseen tai virheenkorjaussignaaliksi.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus