Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Hydraulisen nostolavan käyttö ja sen periaatteen nousu ja lasku

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 30, 2017

Alan teknologian kehittymisen ja yhä voimakkaamman koneellistamisen myötä yhä useammat työt ovat alkaneet käyttää nykyaikaisia ​​koneita ja laitteita inhimillisen käsityön sijaan, mikä paitsi vähentää työvoiman intensiteettiä myös parantaa merkittävästi työvoiman tehokkuutta. Hydraulinen nostolava on mekaaninen nostolaite,

 

Vain se on kiinnitettävä hydrauliseen nostolaiteriin tai tasoon, joten voit auttaa saavuttamaan automaattisen nousu- tai laskun keskipäivän. Hydraulisen nostolaitteen optimoidut rakenteet voittavat tunnetun tekniikan puutteet. Koska se hyväksyy kompaktin suljetun väylän suljetun teräsrakenteen, moottorin ja vaijerin ulkokuori on suljettu siihen, mikä ei ole helppoa vanhentua ja korroosiota ja pidentää käyttöikää.

 

Samaan aikaan hydraulinen nostolaitetta ei voi käyttää vain yhdessä muiden mekaanisten laitteiden kanssa, vaan sitä voidaan käyttää yksinään, laajalti käytössä, yksinkertainen käyttö, edullinen hinta, on ihanteellinen nostolaitteet, on käytetty laajalti koristeluun, asennukseen ilmastointi ja niin edelleen.

 

Luonnollisesti hydraulinen nostolava voidaan myös tehdä erilaisiin tarpeisiin markkinoiden tarpeiden mukaan. Avain on, että sen käyttö on hyvin yksinkertaista, sen nousuprosessi on kortin lukitusmännän ontelo öljyyn, kortin runko-lukitustangon, kortin lukitusmännän onteloon takaisin öljyyn, kortin runko rentoutua; seuraava kortin lukitusmännän ontelo öljyyn. Korttirunko lukittuu tukitankoon, kortti lukitsee männän ontelon palaamaan öljyyn ja kortti runko on löysällä. Pääjousivoiman vaikutuksesta päämoottorin ontelo palaa pneumaattiseen läppäventtiiliin ja hydraulinen nostotaso palautetaan alkuperäiseen asentoonsa.

 

Kun hydraulinen nostolaite laskeutuu, kortin runko lukittuu tukitangolle, kortin lukitusmännän ontelo palaa öljyyn, lievenee kortin runkoon, päämännän ontelo pääsee öljyyn ja moottorin päämoottori kortin runko liikkuu alaspäin ja kortti Lukitusmännän ontelo on täytetty öljykorttirungolla ja lukitustuki on lukittu; kortti lukitsee männän ontelon palaamaan öljyyn, alempi korttirunko vapauttaa päämännän ontelon ja hydraulinen nostolava liikkuu alaspäin pääjännityksen ja painovoiman vaikutuksesta.

http://www.pxslitter.com/

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus