Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Magneettihiukkaskytkimen soveltaminen leikkauskoneessa

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Slitter on laaja paperi tai ohut kalvo monenlaisiin kapeisiin mekaanisten laitteiden materiaaleihin, joita usein käytetään paperikoneissa sekä painatus- ja pakkauskoneissa.
Entinen magneettinen jauheen puristusnopeus ei voi olla korkea, Koska magneettisen jauheen aiheuttaman nopean kitkan, joka johtaa korkeaan lämpötilaan, lyhentää i Ts elämä, vakava on jumissa kuolemaan, jotta koneen toiminta estyy ja aiheuttaa vakavia seurauksia. Vakava vaikutus tuottavuuteen.
Slitterin perinteinen säätöjärjestelmä on käyttää suurta moottoria ajettavan telan akselin käyttämiseksi ja magneettinen jauhekytkin lisätään rullalle säätämään vastetta, joka syntyy säätämällä virta Magneettihiukkaskytkimestä materiaalin pinnan kireyden säätämiseksi. Magneettinen jauhekytkin ja magneettinen jauhejarru ovat erityisiä automaatiokomponentteja, se täytetään magneettisen jauheen siirtomomentin työvaiheella, muutetaan magneettinen virta voi muuttaa magneettista tilaa ja säätää sitten siirtomomenttia. Sitä voidaan käyttää portaattomaan nopeuden säätöön nollapistetasolta synkroniselle nopeudelle ja se sopii nopeuden säätöjärjestelmään, jossa on suuri osa ja pieni teho. Sitä käytetään säätämään vääntömomenttia myös säätämällä virtaa varmistaaksesi jatkuvan kelaus- tai kelausjännitteen säätöjärjestelmän käämityksen aikana.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus