Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Automaattinen hydraulinen puristinlaitteen kokoonpano ja käyttövaiheet

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 23, 2017

Rakenteellisesta näkökulmasta havaittiin, että automaattinen hydraulinen puristinlaite enemmän kuin perinteinen kelauslaitteen puristusvarsi, hydraulinen laajennuslaite ja hydraulinen kuormausvaunu ja muut laitteet, ja se auttoi parantamaan syöttöä, käyttämään kätevää ja vakiintumatonta vakautta Sen lisäksi, että automaattisen hydraulisen purkautumisen estämisen helpottamiseksi se on varustettu myös kahvaohjaimella.

Tietää, että automaattinen hydraulinen irrotuslaite, joka on varustettu hydraulisella kuormausvaunun toiminnalla ja avoimen tilan toimintatilan valintanupilla; ja edelleen yksinkertaistaa käyttöprosessia, kahva laatikko kanssa vaunun ylös ja alas toiminta, vaunu eteenpäin ja taaksepäin ja purkaa Tiukka supistuminen kutistua kolme erilaista toimintoja eri vaatimusten mukaisesti valita eri toimintoja.

Todellisessa käytössä, niin kauan kuin automaattinen hydraulinen puristinlaite käsikäyttölaatikko asetetaan manuaalisessa tilassa, voit hallita. Ensin nosta automaattisen hydraulisen irrotuslaitteen painepuolta ja kutista kutistelurummia ja aseta sitten materiaalin leveys A-tyypin raudan sisäpuolelle sen jälkeen, kun se on säädetty irrotusmateriaalin asennetun materiaalikeskuksen jälkeen ja seuraa - tasoitustyökalu ja syöttölaitteen keskiviiva kohdistetaan.

Käytä sitten nosturia tai trukkia asettamaan materiaali automaattisen hydraulisen purkauslaitteen V-muotoiseen lastauslaiturille ja käyttämään kahvan käyttökoteloa, jotta materiaali siirtyisi materiaalitelineeseen ja vain lähelle kalvon sivua. voit laajentaa telineeseen ylös kelaa, laskea materiaalivarren ja vetää kelan varren asentoa alas käsipyörän.

Säädä sitten lohkomateriaalin A-tyypin rauta-asennon sivun ulkosivua, käytä automaattista hydraulista irrotuslaatikon eteenpäin suuntautunutta pyörimisnopeutta, teline kääntää materiaalin pään asentoa, leikkaa materiaalipakkausteippi sopivaan asentoon loppuun automaattinen hydraulinen Uncoiler koko irrotusprosessin virheenkorjaustoiminta.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus