Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Pienikokoinen leikkuukoneen asennus

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 16, 2017

Pienikokoinen metallinen leikkauskone on metallimateriaalin leikkauslaite, koska se on kompakti rakenne, joten ei vain pieni jalanjälki, vaan myös helppo asentaa. Mutta onko laitetta asennettaessa tai ennen sen käyttöönottoa, kompakti metallinleikkauskone on tilattu täyttämään kaikki vaatimukset.

Jotta varmistetaan kompaktin metallin leikkauskoneen tarkka sijainti edellä esitetyn perusteella, vertailulinja asennetaan asetetun keskilipun mukaisesti sen jälkeen, kun laite on nostettu paikoilleen. Vertailulinja olisi ripustettava linjan kehykseen säätöä varten ja kohdistettava viirahaarukkakeskipisteeseen; tulisi käyttää säännöllisesti käytön aikana estämään langan siirtyminen.

Toiseksi kompaktin metallin leikkauskoneen korkeutta on myös säädettävä. Laitteen päätytystaso olisi valittava mittausarvon tai mittauksen vertailupinnaksi. Pysyvän vertailupisteen perusteella lisävarusteen tulisi olla lähellä laitetta, jotta laitteiston asennus helpottuisi korkeuden säätöön.

Säädetyt parametrit myös kompakti metallilevy koneen taso ja vertikaalisuus, työpinnan laitteen tai kokoonpano liitäntäpinnan, voit suoraan mitata taso tason; ja erillisten osien asennus voi olla tasainen.

Pienikokoisen metallin leikkauskoneen pystysuuntainen säätö voi ottaa käyttöön roikkuva teräslangan mittausmenetelmän, aseta langan rungon yläpuolelle ja ripusta teräslanka yläosaan ja kaapelivasara alempaan päähän. Jotta kaapelivasara ei pyöri, niin että mitattu data on tarkka, johdinvasara sijoitetaan tynnyriin ja sen jälkeen sisäisen halkaisijan mikrometrin avulla mitataan laitteen ja teräslangan välinen etäisyys. A, B kaksi pistettä, kahden pisteen välisen etäisyyden mukaan, voi laskea erotuksen pystysuunnassa.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus