Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Leikkauskoneen ohjaustila

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Aug 14, 2017

Leikkauskoneen sähköhydraulinen servojärjestelmä on monenlaisia ​​ohjaustiloja. Tietokoneanalyysin mukaan lähtövirta ja paine voidaan jakaa seuraaviin kolmeen tyyppiin:

1. askel moottorin säätömuotoon

Tietokonejärjestelmä koostuu digitaalisesta signaalilähdöstä, joka syöttää pulsseja askelmoottorin ohjaimeen, askelmoottorin pyörimisnopeus määräytyy syötettävien pulssien lukumäärän mukaan, moottorin nopeus määräytyy syöttöpulssin taajuuden mukaan. Stepper moottori kulma siirtolaitteen kautta useita muutoksia ja lopulta tullut venttiilin aukko, eli me yleensä sanomme, että virtaus muuttuu, digitaalinen virtausventtiili on niin muodostunut.


2. digitaali-analogiseen muuntamisvalvontaan

Leikkauskone käyttää servoventtiiliä tai suhteellista venttiiliä sähköhydraulisen muuntamisen aikaansaamiseksi. Tietokonejärjestelmän tuottama digitaalinen määrä muunnetaan analogiseksi ohjausvirtaksi digitaali-analogiamuuntimella ja ohjausvirta syötetään servoventtiilin tai suhteellisen venttiilin tuloon ja takaisinkytkentäsignaali muunnetaan digitaaliseksi määrältään digitaalisella jotta analoginen muunnin pääsee tietokoneeseen. Tällainen analogia-digitaalimuunnosohjausjärjestelmä käyttää erittäin tarkkaa odotuskoetta ja suurta taajuutta, joka vastaa servoventtiiliä. Tämä ohjausjärjestelmä on hyödyllinen tarkkuusohjausjärjestelmän toteuttamisessa.


3. suurnopeuksisen sammutusventtiilin ohjaus

Suurnopeuksinen sammutusmoottori ohjaa kiinteää venttiiliä suoraan tai epäsuorasti ja digitaalinen signaali vahvistetaan ohjausventtiilin ohjaamiseksi. Suurnopeuksisen vaihteen venttiilillä on kaksi tilaa vastaavasti päälle ja pois päältä kahden tilan kautta signaalin takaisinkytkemiseksi, takaisinkytkentäsignaalin näytteenottimen kautta ja sitten digitaalisen lähetyksen muodossa tietokoneen ohjausjärjestelmään.

Slitting machine

Jos olet kiinnostunut tuotteistamme, ota yhteyttä!
Wuxi Puxin koneiden tehdas
Yhteystiedot: Peijun Guo
Mob: + 86-13951579100
Puh: + 86-510-83208381
Faksi: + 86-510-83209882
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Verkkosivusto: http://www.pxslitter.com

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus