Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Suuri nopeus leikkaus pituuslinjaan Järjestelmän suunnitteluominaisuudet

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 25, 2017

Nopea leikkaus pituuslinjaan on tyypillinen leikkauslinja, joka voi tehokkaasti leikata metallimateriaalia ja saada erinomaisen leikkauslaadun tehokasta yhteistyötä sarjan yksiköiden kanssa. Mitkä ovat tämän suurnopeusjyrsimen pituussuuntaisen viivajärjestelmän suunnittelun piirteet?

Tietyllä nopeusjaksolla pituuslinjalla leikattuun pituuteen ei voi vain leikata eri materiaalin pituutta ja paksuutta, ja tuotteen koko leikkausvirheen jälkeen on enintään 1 mm, mikä osoittaa, että tuotantolinjan leikkaustarkkuus on erittäin korkea; se myös romu leikkaus, Double Station monen pään leikkaus ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia, on tavallinen leikkauslinjaa ei voida verrata.

Viimeisen työkokemuksen perusteella teräslevyä lyhennetään katkaisun jälkeen leikkaamalla. Tämän ongelman voittamiseksi lämpötilan valvonta- ja kompensointialgoritmi lisätään suurnopeusjyrsimen pituuslinjaan järjestelmän ohjaamiseksi leikkausreitin säätämiseksi milloin tahansa, jotta varmistettaisiin, että kuuma leikkaus jäähdytetyt tuotteet täyttävät tuotteen tarkkuusvaatimukset.

Käytännössä pääprosessit nopean leikkauksen pituuslinjaan kuuluvat muun muassa skannaus teräslevyn ääriviivat, tuotteiden pesiminen, leikkauspolun optimointi, automaattinen leikkausohjaus, lävistys tehdasmerkki, tehtäväraportti jne., Jotka voivat tehdä materiaalinkäsittelyn kerralla ja vähentää laitteiden kustannukset Aseta, säästä kustannuksia.

Suurella nopeudella leikattu pituuslinjaan on liikkeenohjain, PLC, lämpötilan mittaus, lävistyslaitteisto ja muu neljä erilaista viestintälaitteistoa ja kaikki käyttävät sarjaliikennettä; liiketunnistin, joka hallitsee 14 akselia ja ilmaisee ohjelmistokomponentinsa Ability on myös erittäin tehokas.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus