Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Nopea teräsrullatangentin käyttöalue

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 19, 2017

Koska T & K-ja valmistava yritys nopea teräs-kelan leikkauslinja, meidän pitäisi yrittää parhaamme vastaamaan asiakkaiden erilaisiin vaatimuksiin, mukaan lukien leikkauslinjan toiminta, käyttöikä, kustannukset ja niin edelleen. Toimintojen asianmukaisen käytön aikaansaamiseksi vaaditaan, että HSS-leikkauslinja on kestävä ja pystyy pienentämään ostokustannuksiaan mahdollisimman paljon.

Nopea teräskäämin leikkauslinja on eräänlainen leikkauslinja, jonka käyttönopeus voi nousta 200m / min, mikä soveltuu hyvin yrityksille, kuten teräsmateriaalien toimittajille, joilla on suuret tuotantovälineet, mutta vain omasta tehtaalta avoimesta kirjasta voi valita muuntyyppisen teräksen alitangentin.

Nopean teräsrullan jakolinjan lisäksi markkinoilla on myös yksinkertaisia ​​leikkausviivoja ja tavallisia leikkauslinjoja ja muita tuotteita, yksinkertainen käämityslinja viittaa yleensä telan leveyteen 450mm ja 650mm materiaalia; Tällainen yksinkertainen tuotantolinjan laitteisto Voit valita kahdentyyppisiä maatyyppejä tai vakionopeustyyppejä, jos tuotantovaatimukset eivät ole korkeita, voit tarkastella maan tyyppiä; Toisaalta valitse vakionopeuden tyyppi.

Vakiotyyppistä teräslangan leikkauslinjaa käytetään suuremmassa määrin ottamaan huomioon, että jotkut asiakkaat saantoedellytyksillä eivät ole suuria ja koko pakkauksen hinta on suhteellisen herkkä kotelolle, standardi teräslanka leikkauslinja, joka täyttää edellytykset , Avain on hallitseva hinta.

Nopeat teräksiset käämien leikkauslinjat esittelivät erilaisia ​​tuotevalikoimia, jotta pystymme vastaamaan heidän tarpeidensa mukaan kohtuulliseen valintaan sekä halutun leikkausvaikutuksen saavuttamiseksi että myös kustannusten vähentämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi mahdollisimman paljon

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus