Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Hydraulinen alumiininen teräskäämi leikkauslinjan käyttöönotto

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 21, 2017

Tuotantolinjan laitteiden laadun varmistamiseksi on kiinnitettävä huomiota hydraulisen alumiinisen teräskäämin leikkauslinjan tarkastukseen ja hyväksymiseen. Käyttäjänä meidän on lopetettava hydraulisen alumiinisen teräskäämin leikkauslinjan staattinen tarkkuustesti laitevalmistajan kanssa. Jos pätevä tapaus edelleen hyväksyä.

Voidaan käyttää neliön napaa mitattaessa eroa kahden akselin olkapäiden välillä hydraulisen alumiinikelan leikkauslinjassa alun perin. Kun olet tietoinen poikkeamasta, valitse kaksi ohutta renkaasta toimitetusta ohutrenkaasta, anna niiden ero yhtä suuri kuin Tämä poikkeama ja asenna sitten puuta vasten.

Tällä tavoin hydraulinen alumiininen teräskäämin leikkauslinja on edellytykset täyttää ensimmäinen raon leikkaus, leikkaamalla tietää ensimmäisen raon tulevaisuudessa, kun kaikki leikkaus perustuu, se on toistettava, määritellä tarkasti kaksi ohut renkaat Ero on tarkka ; standardin mukainen tapaus voi olla kaksi sarjaa ohut rengas kiinteä.

Edellä mainittu hydraulisen alumiinisen teräskäämin leikkauslinjan hyväksyntä voidaan ottaa käyttöön käyttöönotto- ja kokeiluvaiheessa. Hydraulisen alumiinikäämän leikkausviivan virheenkorjauksen edellyttämät työkalut ja työkalut on ehdottomasti oltava eritelmien mukaisia. Määrä on tilattu, mutta on kiinnitettävä huomiota turvallisuuteen.

Hydraulisen alumiinikäämän leikkausviivan virheenkorjaus, meidän on ehdottomasti varmistettava terät ja muut työkalut puhtaan puolen, koska kaikki roskat, pölyt, rasvat, kuidut vaikuttavat vakavasti leikkaustarkkuuteen; tarvittaessa pese bensiinillä, käytä öljyä ja asenna veitsi.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus