Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Plate Kaiping -yksikkö vaativa suorituskyky ja käyttö

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 20, 2018

Tässä nopeassa teollisessa aikakaudellakin kaikki valmistajat etsivät suuritehoisia tai korkean voiton omaavia levyjä, joten Kaiping-yksikön toiminta on totta, mutta Kaiping-yksikön tehokas toiminta vaatii korkealaatuisia valukappaleita. Tuki, olipa kyse valuesta korkeampi, toisin sanoen, on korkeampi kuin marginaalinen hoito, joka on hienostunut, tällä kertaa yhteistyötä paremman laatikon Kaiping yksikkötyötä.

Kaiping-yksikön asteittaisen korkean tason vaatimusten mukaan myös sen muoto on oltava tarkka, joten sen koko on myös oltava tarkoituksenmukaista, koska se on yhtenäinen ja hienovarainen vilja, ja lopulta on kiinnitettävä huomiota mustaan kiinnitettävä huomiota harkitsemaan Kaipingin koneiden käyttöä erityisen suorituskyvyn toiminnassa, perusvaatimuksin, joiden pitäisi taata, että valettu paksuus ei voi olla liian suuri, mutta myös yhtenäinen ja herkkä.

Seuraavaksi meidän on kiinnitettävä huomiota puhuttaessa eräistä erityistapauksista, levy Kaiping yksikkö käsittelyn osat näyttävät pyöristetty rakenne, casting olisi enimmäismäärä rajoittaa tulva kone on läsnä, ja tämä Toisin sanoen, se estää valukappaleiden pysähtymisen, kun niitä lyhennetään. Edellä mainittujen vaatimusten saavuttamiseksi voidaan saada aikaan parempi vaikutus, joka tällä kertaa pystyy käsittelemään entistä laadukkaampia materiaaleja.

Plate Kaiping yksikkö ajankäytön aikana, ilmiö kuona ei voi näkyä. Plate Kaiping yksikkö tuotantolinja työssä, kun johtava virasto ruokinta tilaa.

Levy Kaiping-yksikkö levyn käyttämisen jälkeen Kaiping-yksikön tasoittamisen jälkeen kulkee keskellä kuljetusta, korjausta ja paikannusta laitteen pituuteen, sitten, että se kiinnittää huomiota koon mukaan sen hyvään, täsmälliseen syötetään leikkureihin, asetetaan koko, kiinnitetään huomiota lopettamaan syöttö ja signaali leikkureille. Leikkauslevyn leikkaamisen jälkeen leikkauslevy putoaa yllä olevaan hydrauliseen nostimeen.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus