Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Varotoimenpiteet hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjalla

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 16, 2017

Käytettäessä hydraulista painetta teräskäämin leikkausviivaa käyttäjän on kiinnitettävä huomiota tiettyihin ongelmiin. Yleisesti ottaen hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjan huomion tärkeimmät kohdat voidaan tiivistää neljään pisteeseen. Ensimmäinen asia on, että jännite, virta ja hydraulinen vastaavuus on tarkistettava ja varmistettava oikein ja stabiiliksi ennen käynnistystä. Toinen asia on, että sinun on ilmoitettava asiasta vastaavalle henkilökunnalle, ennen kuin laite on käynnissä.

Kolmanneksi, hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjan käytön aikana henkilökunnan on kiinnitettävä huomiota turvallisuuteen, eikä koskettava materiaaleja käsin käsin, jotta vältetään vahinko. Neljänneksi, käytön aikana meidän on kiinnitettävä huomiota ylläpitoon sen varmistamiseksi, että laitteisto voi olla vakaa ja normaali toiminta. Itse asiassa näihin sisältöihin, päivittäiseen työhön, meidän on myös tehtävä hyvä kunnossapito.

Esimerkiksi ennen työn aloittamista henkilöstön on tarkastettava huolellisesti hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjan pääkomponentit ja varmistettava, että se on normaalia. Kiinnitä huomiota voiteluöljyn täyttöön hyvän voitelun varmistamiseksi. Yhteenvetona voidaan tiivistää seuraavat seikat:

1. Säännöllinen puhdistus ja tarkastus hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjasta on tehtävä säännöllisesti piilevien vaarojen poistamiseksi.

2. Koska hydraulipaineinen teräskäämin leikkausviiva käyttää pääasiassa leikkausmekanismia ja poikittaista leikkausyksikköä valmistuksen lopettamiseksi, on valittava sopiva pitkittäinen veitsi ja poikkileikkausveitsi.

3. Hydraulisen paineen teräskäämin leikkauslinjan päivittäinen kunnossapito on tehtävä hyvin. Pidä laitetta ja ympäristöä puhtaana ja varmista, että laitteen liikkuvat osat ovat kunnossa.

4. Hydraulisen paineen teräksisen kelan leikkauslinjan käyttöosat on tarkastettava säännöllisesti, ja erityistä huomiota on kiinnitettävä eri haavoittuvien osien kulumisolosuhteisiin. Sitä tulisi säätää säännöllisin väliajoin ja muuttaa säännöllisesti pitkän aikavälin vakaan toiminnan tarkoituksen saavuttamiseksi.


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus