Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Slitter-eroakseli ja kaasun laajennusakseli slitterin Sliding-eroakselin ja kaasun laajennusakselin leikkaaja - Näyttely - Wuxi Puxin Machinery Factory Slip-ero-akseli ja kaasun laajennusakseli leikkaus Slip-ero akseli ja kaasun laajennus akseli mutterin Liukupoistoakselin ja kaasun laajennusakselin leikkaus Puhallettava akseli on erityinen kelaus, purkausrummun eli korkeapaineisen täytetyn pinnan jälkeen (viittaa avainpalkkiin ) Voidaan nostaa akseli, akseli, johon pintaosa (avainnauha) vedetään nopeasti. Sen nimi on hajautettu,

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Liukupoistoakselin ja kaasun laajennusakselin leikkaus
Puhallettava akseli on erityinen kelaus, purkausrummun eli korkeapaineisen täytetyn pinnan jälkeen (viittaa avainpalkkiin ) Voidaan nostaa akseli, akseli, johon pintaosa (avainnauha) vedetään nopeasti. Sen nimi on hajautettu, jota kutsutaan myös ilmanpaineakseliksi, laajennusakseliksi, paisuntakaasulle, puhallettavaan rullaan, pneumaattiseen akseliin, paineakseliin ja kaasunvaimennustelaan.
Ominaisuudet:
1: Puhallettava toiminta-aika on lyhyt , Kaasun laajennusakseli ja paperiputken erottaminen ja sijoittaminen vain 3 sekuntia voivat täyttää puhallettavat ja poistokaasut, eikä myöskään tarvitse jakaa akselin sivun loppua missä tahansa sellaisessa osassa, joka voi sulkea paperiputken tukkeuman kanssa. /> 2: Paperiputken sijoittaminen on yksinkertaista: täyttää ja purkaa toiminta, siirrettävä ja kiinteä paperiputki akselin pinnalle missä tahansa asennossa.
3: Raskas kuorma: Voidaan perustua asiakkaiden todellisiin tarpeisiin Määritä akselin halkaisijan koko ja korkean lujuuden omaava teräs niin, että kuorman paino kasvaa.
4: Taloudellinen tehokkuus on suuri: akselisuunnittelu on erikoistoiminto, paksulle, ohuelle, leveälle, kapealle Erilaiset paperiputket soveltuvat kaikkiin.
5: Huolto on yksinkertaista, Käyttöaika on pitkä: puhallettava akseli on yksi osa, jokaisella rakenteellisella osalla on kiinteä eritelmä, voidaan käyttää vaihdettavasti, jotta sen ylläpito olisi kätevää. Tekniset tiedot: On monia, mukaan lukien 1 tuuman, 1,5 tuuman, 2 tuuman, 2,5 tuuman, 3 tuuman, 6 tuuman, 8 tuuman, 10 tuuman, 12 tuuman jne.
Slip -difference Akseli, joka tunnetaan myös liukuhihnatyyppisenä kaasunvaimennusakselina, on erikoisosa kaasun akselista, riippumattomasta liukumäki- ja vääntöjoukko-rakenteesta, joka pystyy ratkaisemaan jokaisen materiaalirullan johtuen paksuudesta ja kireydestä, Ilmiö voi tehokkaasti parantaa tuotteiden laatua ja ergonomiaa.
Rakenteen ominaisuudet ja läpivientiaukon kaasunvaimennusakselin periaate: Slip-tyyppinen kaasua nostava akseli on pääasiassa karalla, turvatyynyllä, liukuhihnalla ja muilla komponenteilla. Ilma ilmaa ilmapallon sisäiseen laajenemiseen, edistä jokaista vääntöjoukon ulospäin suuntautuvasta laajentumisesta ja asetettavan kaasupaineen ja kunkin vääntömomentin arvon vääntömomentin mukaan helppo hallita jokaista materiaalirullaa koneen kireyden säätämisessä. > Slip-tyyppinen kaasunvaimennusakseli käytetään pääasiassa korkealaatuisiin ja nopeisiin nopeuksiin käytettäville nauhavälineille.
Slip-tyyppinen kaasua nostava akseli Tekniset parametrit: slip-tyyppinen kaasua nostava akselirunko ulkohalkaisija 75 mm, Ulkohalkaisija 78 mm, sopiva paperiputkeen 76 ± 0,2 mm.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus