Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Leikkaus piiseosteisen teräksen leikkaus yksikön sähköinen ohjaus system-osa

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 22, 2018

Puhuminen leikkaus silicon teräksen leikkaus yksikön sähköinen ohjaus system-osa ennen kaikkea siellä on uncoiler, käytetään avaamaan saapuvat alumiini kela, tarjoaa erilaisia puhekelan pituus voi olla alle purkautuminen jännitys uncoiler Alumiini kelan halkaisija on voi suorittaa reaaliaikaisen laskelmat, niin, se käyttää ohjaamaan purkautuminen osan jatkuva jännite.

 

Leikkaus silicon teräksen leikkaus päälle hyppysellinen roll sähköinen ohjaus system-osa on aika kuluu vyö auttaa uncoiler alumiinilevy coiler suuntaan, kun kone toimii rullaa, ei osallistu työhön , mutta myös ylempi roll saavutettu apua levyn leikkuri tarjota purkautumiseen eteenpäin jännitys estää levyn sakset liukastumista.

 

Leikkauskustannusten huomioon ottamiseksi aina sakset sähköinen ohjaus järjestelmän osan tölkillä teräksestä leikkaus yksikköä käytetään johtamaan ennakoiden prosessi ja toiminnallisiin vaatimuksiin; Looper kaivoksia tässä järjestelmässä käytetään vapauttamaan saapuvat kela erilaisten sisäisten stressien poikittaissuunnassa nauhat jälkeen pitkittäinen leikkaus vaikutusta. On nopeus rulla, käyttöönoton osa lineaarinen nopeus mittauspisteelle yhtä aikaa, huomiota kelauskoneet kelan halkaisija laskennan peruste.

 

Sähköinen ohjaus system-osa tölkillä piiseosteisen teräksen leikkaus yksikkö levy-sakset ovat myös tämän koneen rivin suorittaa pituussuunnassa leikkaus nauhat ja samalla leikata liikaa materiaalia molemmin puolin tärkein prosessi-laitteet alumiini materiaali tai -yhteensopivien varaosien laatu niin, että vasen ja oikea päättyy valmiin tuotteen roll täyttävät laatuvaatimukset.

 

Lopuksi tärkein on sähköiset ohjausjärjestelmät on leikkaus piiseosteisen teräksen leikkaus yksikkö käytetään musta Metallurgia teräksen nauhat, ruostumaton teräs tai alumiinifolioon, kuin rautametallurgiassa kupari plooturaha metalli ja muita samanlaisia teollisuuden artiklan ja vastaavan kelauskoneet ohjausjärjestelmä. Koska arkkileikkaus silicon teräksen leikkaus koneen sarakkeen nopeus on suhteellisen korkea, eli tulisi huomioida jätteiden reuna Kelauksessa väärin ilmiön syntymistä.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus