Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Steel Slitterin rakenneominaisuudet

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 28, 2017

Steel Slitter on yleisesti käytetty teräksinen kela leikkaus laitteet, verrattuna edellisten leikkauslaitteiden, sitä voidaan käyttää paitsi ohjelmoitava muotoilu, riippuen kelan automaattisesti vaihtaa tuotantolinjat, jotta saavutetaan Tuotannon parantaminen tehokkuutta ja vähentää laitteiden ylläpitoa,

Teräsrullan leikkauskone voi myös käyttää yhden kappaleen pohjaa ja erillistä siirtorakennetta, parantaa mekaanisen rakenteen jäykkyyttä entistä tehokkaammin vähentäen samalla leikkuuterän tärinän amplitudia parantaen kelaosan leikkauskykyä. Normaaleissa olosuhteissa käämi Slitteriä käytetään yhdessä kelauslaitteen ja kelauslaitteen kanssa, ja tällaisten yksiköiden hydraulisylinterin laajentaminen ja supistuminen yhdellä kappaleella, alhainen vikaantumisaste.

Paitsi että kierukkakoneen pääakseli on varustettu myös suuritehoisella levykytkennän jarruyhdistelmällä, joka säädetään ilmanpainepiirillä ja automaattisesti aikaansaa jännitteen jarrutuksen tietyissä olosuhteissa estääkseen teräskäämin onnettomuuden vapauttamisesta. Tarkemmin sanoen se toimii automaattisesti tuotantolinjoilla tuottavuuden lisäämiseksi.

Coil cutting machine leikkaus veitsi akselin vertailutason amplitudi tarkkuus on alle 0,006mm, voi paremmin pidentää käyttöikä ja varmistaa tuotteen tarkkuus; yhdistettynä hyvällä joustavuudella, erittäin kitkavilla villahuopakangas suoralla Painejännityksen vaimennusrakenteella, jolla varmistetaan laitteen tuotannon sujuva toiminta.

Koko teräsrullan leikkauskoneessa se erottaa ja painaa rungon hyväksymään neste, jotta se pystyy tasapainottamaan vastapaineyhdistelmän paineen vakauttamiseksi, kasvaa automaattisesti käämin halkaisijan kasvaessa ja painaa aina teräskäämiä tehokkaasti , ei ainoastaan ​​voi parantaa valmiin tuotteen rullaus Lähisuunta, mutta myös varmistaa leikkaamisen laatu.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus