Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Teräskäämin leikkauskoneen kehittäminen ja lyhyt esittely

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 18, 2017

Teräskäämin leikkauskoneen tyyppi on yhä runsaammin. Samalla luokitusmenetelmä on myös erilainen. Työtapojen mukaan se voidaan jakaa pääasiassa suoriksi taltaleikkauksiksi, suulakepuristusleikkauksiksi ja pyöreän veitsen leikkaukseksi.

Tällä hetkellä suulakepuristuksen tapa ei ole yleinen. Tekniikan kehittymisen myötä teräskäämin leikkauskone on vähitellen yksimoottorisäädöstä kaksoismoottoriksi, kolmella moottorin kehityksellä. Jatkossa käynnissä oleva laite on nopeampi ja nopeampi, vakaampi ja tehokas.

Teräskäämin leikkauskoneen käyttämisen yhteydessä meidän on myös tuotettava tuotanto erityisten käyttövaatimusten mukaisesti. Ennen laitteen avaamista on kiinnitettävä huomiota ensin tarkastukseen ja erityisesti tarkastamaan, onko tärkeimmän hydraulisen käyttölaitteen öljytaso ja painemittari oikea ja vakaa ja kiinnittävät huomiota myös siihen, että ilmanpaine on vakaa. Sitten laite voidaan aloittaa tuotantoon.

On huomattava, että teräketjun leikkauskoneen käyttämisessä halutun tuotannon vaikutuksen saavuttamiseksi on tarpeen yhdistää todelliset tarpeet erilaisten säätöparametrien asettamiseksi. Esimerkiksi leikkausjärjestelmän materiaalityypin, paksuuden, pituuden ja leveyden mukaan leikkausvalikko on asetettu.

Henkilöstön tulisi valita sopiva rullauspituus ja leveys tuotantovaatimusten mukaan. Lopuksi valitaan sopiva valssausasema teräskäämin leikkauskoneelle. Säädä asiaankuuluvat osat, asenna vastaavat teräketjutuotteiden ominaisuudet ja suorita leikkaustoimet.


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus