Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Runko vaatimukset ja langan järjestely suurella nopeudella leikattu pituuslinjaan

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Oct 26, 2017

Nopea leikkaus pituuslinjaan on eräänlainen sähköinen prosessikone. Lankaelektrodi tekee suurta edestakaista liikettä ja kävelynopeus on 8 ~ 10m / s. Viiraelektrodia voidaan käyttää toistuvasti ja käsittelynopeus on suuri. Se on tärkein tuotanto- ja käyttötapa maassamme, ja se on alkuperäinen Electrospark-lanka-elektrodin leikkausprosessi maassamme.


Suurnopeusleikkuun pituuslinjan kierteitysmekanismi koostuu pääosin kelojen pidikkeestä, langankäätörullasta ja ohjauspyörästä. Kun langan syöttömekanismin tarkkuus putoaa, syntyy langallisen käämitysrummun säteittäinen ulosajo ja aksiaalinen liike. Langan käämitysrummun säteittäinen loppuminen vähentää lankaelektrodin jännitystä aiheuttaen langan löystymisen. Ja molybdeenikaapeli irtoaa ohjauspyörän urasta, kun se on vakava.


Suurnopeusjyrsinnän pituussuuntaisen viiran käämitysrummun aksiaalinen liike tekee langankokoonpanon epätasaiseksi ja tuottaa kuitujen taittumisen. Langan käämitysrummun akseli ja laakeri tuottavat usein kulumista hankauksen vuoksi ja rikkoutuneesta langasta on helppo saada aikaan. Joten kuluneet akselit ja laakerit on vaihdettava ajoissa. Kun käämitysrunko vaihtaa suuntaa, jos korkeataajuista virtalähdettä ei ole katkaistu, molybdeenikaapeli poltetaan korkean lämpötilan takia lyhyessä ajassa. Siksi on tarpeen tarkistaa, onko langankierrätysrummun lopussa oleva yli-ajokytkin epäjärjestys.


Suurnopeusjyrsinnän käyttämiseksi pituuslinjaan on välttämätöntä pitää langankäämitysrummun ja ohjauspyörän pyörivät joustavasti. Muutoin se aiheuttaa viirajärjestelmän kuljetuksen vibraation edestakaisen liikkeen aikana. Kiinnitysrullan takapäässä oleva positiivinen pysäytys on säädettävä, jotta vältytään rikkoutuneelta johdolta. Liitäntäpelti koskettaa ja hankaa nopeasti liikkuvaa molybdeenilangan, joka on helppo valmistaa uraan ja aiheuttaa jännitysmurtumaa, joten se on myös korvattava ajoissa.


Wuxi Puxin koneiden tehdas

Yhteystiedot: Peijun Guo

Mob: + 86-13951579100

Puh: + 86-510-83208381

Faksi: + 86-510-83209882

Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District, Wuxi, Jiangsu, Kiina

Sähköposti: wxpx0510@163.com

Verkkosivusto: http://www.pxslitter.com

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus