Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

CNC-leikkauspituuden linjan tärkeimmät koostumus- ja sovellusetuja

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Dec 02, 2017

CNC-leikkauspituuslinja on myös eräänlainen konetyökalu. Se ei ole vain turvallinen ja luotettava, mutta myös helppokäyttöinen, joten useimmat käyttäjät suosivat sitä. Analysoimalla sen koostumuksesta se sisältää pääasiassa kehon, tietokoneen yhden sirun, syöttöpöydän ja niin edelleen. CNC-leikkauspituuslinjan koneen runko on varustettu CNC-painikkeella, ja ylä- ja alarulli- tela on asennettu koneen runkoon.

Lisäksi CNC-leikkauspituuslinjan sisäpuolella, joka on varustettu myös syöttöpatterin moottorilla. Tämä osa liittyy pääosin telansiirtoon. Rungon puoli on varustettu leikkurirungolla, yläleikkuri on asennettu leikkurikehykseen, jota käytetään pääasiassa leikkausvaihdemoottorilla ja sitä voidaan siirtää ylös ja alas leikkurirungolla. Lisäksi runko asennetaan myös alempaan leikkuriin.

Verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin CNC-leikkauspituuslinjalla on ilmeinen parannus monilla eri osa-alueilla. Esimerkiksi, kun yläleikkuria ajetaan porrastusmoottorilla, ylemmän leikkurin paikannustarkkuutta voidaan parantaa ja askelmoottorin käynnistysmomentti on suuri ja leikkauskoneen leikkausnopeutta ja syvyyttä voidaan säätää vapaasti .

Samanaikaisesti koko järjestelmän hallinta on myös parantunut huomattavasti. Tämä johtuu siitä, että CNC-leikkauspituuslinja tietokoneen yksikipin ohjaustarkkuudessa on suuri, mikä voi varmistaa laitteen vakaan ja luotettavan toiminnan. Tästä syystä käytännön sovelluksessa tuote johtaa väistämättä positiivisiin vaikutuksiin elektroniikka- ja sähköteollisuuden leikkausvyöhykkeelle ja leikkausletkuille.

Käyttäjille CNC-leikkauspituuslinjalla ei ole vain vakaata ja luotettavaa suorituskykyä, vaan myös helpottaa huomattavasti käyttöprosessia, jolloin tuotantotehokkuus kasvaa, toiminta ja ylläpito ovat yksinkertaisempia.

Lyhyesti sanottuna CNC-leikkauspituuslinjan soveltaminen ei ainoastaan ​​auttaisi valmistajia parantamaan tuotannon tehokkuutta, vaan myös varmistamaan tuotteiden laadun samalla vähentämään tuotantokustannuksia. Tällä tavoin yritysten markkinoiden kilpailukykyä voidaan parantaa huomattavasti.

http://www.pxslitter.com/


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus