Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Hydraulisen teräskäämin leikkauslinjan suorituskyvyn karakterisointi

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 30, 2017

Hydraulisen teräksisen kelan leikkauslinjan käyttöalue on laaja ja sitä voidaan käyttää erilaisten skaalauslevyjen leikkaamiseen. Tällä hetkellä käyttäjät käyttävät tuotteita pääasiassa leikkaamaan kaikenlaisia ​​kylmävalssattuja teräslevyjä, ruostumattomasta teräksestä valmistettua levyä ja muita materiaaleja niin, että ne tulevat vaadittavaksi mittakaavaksi.

On huomattava, että hydraulisen teräksisen kelan leikkauslinjan käyttämisessä on kiinnitettävä huomiota erityisten parametrien säätämiseen todellisten tuotantovaatimusten mukaan. Erilaisia ​​tuotantolinjan eritelmiä voidaan käyttää rumpulevyn eri eritelmien käsittelyyn. Esimerkiksi rummalevyn levityslevyn ulkohalkaisija on 900 - 1800 mm, ja sovellettavan rumpalevyn paino on alle 20 000 kg.

Kaiken kaikkiaan järjestelmässä on monia eri osia. Koska nämä komponentit toimivat keskenään, niin tuotanto-tehtävä voidaan tehdä onnistuneesti. Pääkomponentit ovat: hydraulinen latausvaunu, hydraulinen sisäinen laajeneva irrotuslaite, kilven leikkauskone, kuljettimen käyttölaite, pneumaattinen purkausteline, purkuvaunu, irrotuslevy, paukkupää, paineensori, hydraulijärjestelmä ja sähköinen ohjausjärjestelmä.

Todellisesta sovelluksesta analysoimalla hydraulisen teräksisen kelan leikkauslinjan hydraulijärjestelmä on pääasiassa varustettu tarkemmilla komponenteilla. Sähköinen ohjaus käyttää PLC-ohjelman ohjainta ja kosketusnäyttöä täyden linjan toiminnon ohjaukseen. Sen vuoksi se on korkeampi automaation taso, voi varmistaa tuotteiden laadun. Käyttäjille tuotejohdon avulla pystytään paitsi parantamaan tuotteen laatua tehokkaasti, mutta myös parantamaan työn tehokkuutta ja vakaan toiminnan aikana myös yksinkertaistaa käyttöprosessia.

Normaalisti kierrätysmateriaalin kerran lataaminen voi automaattisesti täydentää myöhemmät tuotantoprosessit. Siksi hydraulisen teräksisen kelan leikkauslinjan käyttö voi heikentää työntekijöiden työvoimavaltaisuutta ja parantaa kustannustehokkuutta. Samanaikaisesti hydraulinen teräskäämin leikkauslinja on myös tehokas tuote, jolla on monia koneen, sähkön ja nesteen toimintoja.

http://www.pxslitter.com


tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus