Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Yhteenveto tärkeimmistä kohdista arkin leikkauskoneen turvallisuuden kannalta

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 25, 2017

Levyjen leikkauskone voi tuoda suurta apua käyttäjille varsinaiseen työhön. Laitteiden toiminnassa on kuitenkin myös noudatettava vastaavia menettelyjä ja vaatimuksia. Normaaleissa olosuhteissa arkin leikkauskonetta voidaan käyttää ja ylläpitää vasta ammatillisen koulutuksen ja tarkastelun jälkeen.

Samanaikaisesti kaikki työstökoneen käyttöön ja hallintaan, tarkastukseen ja kunnossapitoon osallistuvan henkilöstön tulee lukea huolellisesti ohjeet ja ohjeet laitteen käytöstä etukäteen. Toiminnanharjoittajana on henkilöstön velvollisuus ylläpitää laitteen normaalia toimintaa. Joten kun on epänormaaleja ongelmia, sen on toimitettava asiaankuuluva henkilöstö ajallaan.

Käyttäjän tulisi myös varmistaa, että arkin leikkauskoneen ja työympäristön laitteet ovat puhtaita. Ei pitäisi olla mitään sekaantumista. Laitteen turvallisuustilojen toimintoja ei voi muuttaa, purkaa tai irtisanoa ilman lupaa tai poistaa koneen kannen toimintaosaa operaation osan tekemiseksi siten, että vältetään tapaturmat.

Siksi päivittäisen työskentelyn aikana henkilökunnan on myös tehtävä etukäteen tarvittavat turvaohjeet. Ennen kuin avaat arkin leikkauskoneen, tarkastakaa laite ja suojus ennen laitteen käynnistämistä. Älä puhdista, korjaa tai löydä vikoja laitteen käytön aikana.

Levymetallien leikkauskoneen käytön aikana, jos esiintyy epänormaalia ilmiötä, sivuston henkilökunnan on painettava ensin hätäpysäytyspainiketta lopettaakseen toimenpiteen. Huomaa, että rullan kiinnityspään, tyhjennyslaitteen ja ohuen kalvon kiinnityksen käyttöönoton yhteydessä tulee olla erityisen varovainen, jotta vältyttäisiin onnettomuuksilta.

Rakenteen vuoksi metallilevyjen leikkauskone sisältää pääasiassa viisi osaa, nimittäin irrotuslaitteen, leikkausjärjestelmän, käämityslaitteen, mekaanisen käyttölaitteen ja sähköjärjestelmän. Käyttöjakson aikana erityinen leikkausnopeus ohjataan pääasiassa käyttäjän toimesta.

http://www.pxslitter.com/

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus