Etusivu > Näyttely > Sisältö
Tuoteryhmä

Paksu levy Kaiping käyttää huomiota pistettä ja sovelluksia

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Jan 11, 2018

1. Kaappi Kaiping-kone käytössä, onko olemassa joitakin varotoimia?

Plate Kaiping kone, prosessin käytössä on joitakin varotoimia, lähinnä: Jos löydät poikkeuksen tai vaikutuksen tällaisten poikkeavuuksien, sen pitäisi välittömästi sulkea huoltoa varten. Jos se ei ole hätätilanne, se on kielletty lopettamaan hätäpysäytyspainikkeen käyttö. Lisäksi laitteiden teho on kielletty luvatta ilman valtuutusta.

2. Voidaanko avolouhokoneella käyttää pienempiä kuin tavallinen Kaiping-kone?

Kaiping-kone, Kaiping-paksuus on 0,18-25 mm, ristiinpuristettu koon toleranssi on 0,1 mm. Sen vuoksi sitä voidaan käsitellä paksuusalueella, on 0,14 - 25 mm. Kaiping-levy, joka on Kaiping-kone a. Päätavoite on paksu levy, joten sen käsittelyalue on pienempi, se on mahdotonta tavallisella Kaiping-koneella, on sama.

3. Kaiping alumiini, voimme käyttää levy Kaiping-koneella? Lisäksi teräs avaa Kaiping se?

Kaiping alumiinia voidaan käyttää Kaiping kone suorittaa kuitenkin käyttää tai käyttää paksu Kaiping kone, on nähdä todellinen tilanne ja käytön vaatimukset. Tarvittaessa sitten käytettävissä on yleensä tavallista Kaipingia. Kaiping-teräksestä valmistettu teräslevy kääritään suoraan, sitä käytetään Kaiping-koneeseen. Tämä ei kuitenkaan ole Kaiping-koneen käyttö.

4. Onko Kaiping-levy, jos korjauskeskus ja kelauskeskuksen keskus eivät ylitä keskuksen suunnan, niin levy Kaiping, onko sillä vaikutusta?

Plate Kaiping kone, jos korjauskeskus ja keskittimen uncoiler ei ole samansuuntainen keskipisteen kanssa, sitten levy Kaiping, ei ole paljon vaikutusta, koska korjauspyörä kiristysvoima, levy voi estää ilmiö poikkeama tapahtuu. Kuitenkin, jos se on arkille, on ongelmia.

http://www.pxslitter.com/

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus