Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Analyysi erilaisissa kaiping-linjoissa

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Kaipingin eri rivien valikoima
Levy Kaiping Line on erikoistunut kuumavalssattujen kelojen käsittelyyn, jonka yleinen käsittelykapasiteetti on 3 mm - 14 mm paksuus. Varhaisen levyn Kaiping-linja voi avata vain 1500 mm: n kuumavalssattujen kelojen maksimaalisen leveyden ja leveän kuumavalssauskelan käyttöön, viime vuosina kuumavalssattujen Kaiping-linjan käsittelykeskus voi yleensä avata 2000 mm leveä kuumavalssattu kela. Osa kuumavalssatusta Kaiping-linjasta on myös huippuluokkaa.
Ohutlevy suuri kaiping-linja voi yleensä käsitellä 0 3 mm paksuista kylmävalssausta. Kaiping-rivi yleensä voi käsitellä vain enintään 1300 mm: n kylmävalssaustekniikan enimmäisleveyttä, mutta 1500 mm: n kylmävalssauskoneella laaja käyttö 1500 mm: n leveydellä Kaiping-linja nopeasti käytti markkinoita. Kylmävalssatun Kaiping-linjan jalostuskyky on pääasiassa tasoitus-, pinta- ja leimausominaisuuksissa.
Tarkkuusmikro-tasainen tarkoittaa yleensä 800 mm: n maksimileveyden käsittelyä kylmävalssattua Kaiping-kelaa alle, jonka käsittelypaksuus on 0,3. Ja levy iso kenkä, se lähinnä käsittely korkeat vaatimukset kylmävalssatut kela, erityisesti pintasuojausvaatimukset, yleensä korkeampi, sen tuotteet ovat yleensä avoin arkki, käytetään laajasti leimaamalla, tarkkuus vähentäminen ja niin edelleen. Kaiping-laitteisto on perustavanlaatuinen teräskäämien käsittelylaitteisto, joten koneistustekniikoilla on käytännössä Kaiping erinomainen suorituskyky laitteiston suorituskyvylle, joten laitteiden suorituskyvyssä oleva ero johtaa jalostuslaadun eroon, joka prosessissa Korkean kysynnän tuotteita.
Kaipingin ja tasoituskoneen välinen ero ja suhde
Kaiping-linja ja tasoituskone ovat jonkin verran samanlaisia, osaavat tasoittaa tai tasoittaa. Vain, Kaiping-rivillä on myös leikkausfunktio, tasoituskone ei ole.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus