Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Ulkomaisessa kohdemarkkinoiden investoinnissa mainframe-tuotantopohjan luomiseksi kokoonpanon ja valmistuksen lokalisoimiseksi. Selkeä teollinen strateginen paikannus, nopeuttaa yritysten resurssien integroitumista, viljellä maailmanluokan kiinalaisia konepajateollisuusyrityksiä, viljellä ja tukemaan kiinalaista konepajateollisuutta vahvat yritykset kehittymään maailmanluokan kiinalaiselle konepajateollisuudelle yritykset ovat päätavoitteita Kiinan kaiping koneen kehittämiseen. Perinteisellä Kaiping-koneella ei ole absoluuttista etua markkinakilpailussa, sen laitteisto ei jo kykene tyydyttämään suurinta osaa tuotantokysynnästä. Jos Kaiping-kone haluaa edelleen kehitystä, sen on muutettava joitain puutteita nykyisessä kehityksessä.
Viime vuosina talouskriisi on aiheuttanut yleisen laskun teollisuudessa eri maissa, ja hallitus on toteuttanut vastaavat toimenpiteet Edistää kotimaista teollisuuden elpymistä, mukaan lukien Kaiping kone ja muut teollisuudenalat ovat myös aktiivisesti etsivät vastatoimia, kaiping koneen terä on laskusuhdanne teollisuuden mahdollisuutena alan kehityksen tarkastella, edelleen hermostuttaa teknisen parantamisen tuotteita , Hyödyntäen teknologiaa ja teknologiaa markkinoiden aloitteiden saavuttamiseksi.
Markkinoilla paljon Kaiping-koneita käyttää vanhaa ohjausjärjestelmää toiminnassa, tämä on kaukana nykyisestä teollisuuden nopeasta kehityksestä. Meidän on muutettava Kaiping Kone vanhalle kasvulle, kehittyneiden ohjausjärjestelmien, kuten kehittyneiden sähköisten anturien käyttö. Koska vanha Kaiping-koneen ohjausjärjestelmä käämitysreunan toiminnalle ja materiaalin hallitsemiselle on tietty viive, vaikuttaa laitteiden käsittelyyn ja tuotantoon, mikä vaikuttaa käsittelyn tehokkuuteen.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus