Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Kuinka säätää Kaiping-koneen työstön tarkkuutta

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Kaiping-koneen sivupinta päättää myös leikkausmetallikäämin sivutehon, leikkausvyöhykkeen ja repäisyvyöhykkeen tulee olla siisti ja pinta on sileä, yleinen leikkausalue on 20-45% paksuudesta Metallikäämi, mitä paksumpi metallikäämi, sitä suurempi leikkausalue.
Kaiping-työstökoneen työstötarkkuus on myös tärkeä tekijä metallikäämin leikkauslaadulle, joka liittyy tehokkaaseen jatkuvaan leikkaamiseen. Jos veitsen akselin ja veitsen reiän välinen rako tekee veitsen liikkeestä epäkeskisen. Jos eksentrisyys on liian suuri, tapahtuu jaksottainen leikkaus. Mutta teknologian etenemisen myötä nyt säätöjen metallilistan kaiping-koneen päällekkäisyys on käyttänyt digitaalista automaatiota, tarkempaa ja kätevämpää, kuten alan edustavimmasta trillista, Ding Foundationista 18 vuoden jälkeen metalli-kaiping-koneiden tutkimuksesta ja Kehitys ja tuotanto, tekniikka on varsin kypsä. Että he ovat kuuluisia alalla.
Kaiping-koneen leikkuuterän sivureunan säätötarkkuus saavutetaan pääosin kiekkohakukoneen työstön tarkkuudella, yhdyskumieristysrenkaalla ja teräseristysrenkaalla, joka on yksinkertaisesti paksuus, tasaisuus, yhdensuuntaisuus, pintakäsittely ja niin edelleen päällä. Lisäksi leikkurin kumulatiiviset virheet vaikuttavat myös leikkurin kiertosuunnan säätämisen tarkkuuteen. Siksi leikkausmetallikäämin leveysmäärä on määritettävä veitsellä, joka ei saa ylittää veitsen puhdistusta kahdesti.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus