Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Tekniset vaatimukset ja vaikeusanalyysi leikkaavan leikkauslevyn leikkauskoneella

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Pituussuuntaisen leikkauskoneen leikkuuterälevyn leikkausosalla ei saa olla karkeuskerrosta ja kovuus ei riitä parantamaan ruostesuorituskykyä, reiän sisäpuolella olevan veitsilevyn vaatimuksia ja ulomman pyöreän pinnan värjäytymällä. Täydellisessä pitkittäisleikkuriryhmässä, lukuun ottamatta pitkittäisleikkurilevyä, on myös välikappale, tiivisteet ja muut oheisosat, joiden pääasiallisena tarkoituksena on saada pyöreät terät säilyttämään tietyn leveyden ja ylä- ja alalevylevyn vaakasuoran tilan säätö , Yleisesti käytetty tiivisteen paksuus 0,8.15mm, sen kovuus riippumatta paksuuden määrityksistä, ovat yli 45HRC, estää naarmut, kestävät.
Ulkopuolisen pyöreän pinnan pituussuuntaisen leikkauskoneen leikkuuterälevylle, lämpökäsittelykovuus 53, kovettamakerroksen syvyys on vähintään 35 mm. Tarvitaan myös ultraäänivirheen havaitseminen A-tason hyväksynnän EZB N31-90-pinnan mukaan, viimeistely magneettisen hiukkastarkastuksen jälkeen; Hitsauskoneen kovuusasteen tulisi olla 40, kovuusosan leikkausosan tulisi olla 63.
Tämä osoittaa, että leikkauskoneen leikkurilevy on erittäin tekninen, materiaali on hyvin erityinen, lämpökäsittely on hyvin vaikeaa, nykyisen "yleisen lämmityksen, paikallisen nopean jäähdytyksen" lämpökäsittelyprosessin käyttö johtaa usein terän halkeamiseen, muodonmuutokseen, Jäännösjännitys ja muut puutteet, pituussuuntaisen leikkausteräksen hihnan puutteellisuus viiltohaavojen ulkonäköön ja vaikutuksen tasaisuus.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus