Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Ero gelatista ja kylmästä Zahangista

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: May 24, 2017

Kuumavalssatut ja kylmävalssatut, koska suosituin markkinoilla kahdenlaisia ​​teräksen prosessointimenetelmiä, jonka suuri määrä teräksen valmistajat käyttävät, kaksi teräksen prosessointiteknologiaa lopulta, mikä on ero?
I. Kylmävalssaus
Kylmävalssaus on viitata kylmään piirustus, Leng, kylmä jne. Huoneenlämpötilassa, teräs tai teräs nauhat jalostus eri muotoja, markkinat ovat erittäin suosittuja kylmä piirtää tasainen teräs, kylmäveto tasainen teräksen valmistajat ovat myös hyvin monia .
Edut: Kylmävalssaus voi tehdä tuotteesta nopean prototyypin, suuren tuoton ja prosessi ei vahingoita pinnoitetta, se voidaan tehdä monenlaisiin poikkileikkausmuotoihin sopeutumaan olosuhteiden käyttöön; Kylmävalssattu teräs voi tuottaa suuren muovisen muodonmuutoksen, mikä parantaa teräksen saantoa.
Haittana: Vaikka muovausprosessissa ei ole termistä plastisuutta, mutta jäljelle jäänyt jännite on edelleen osassa, se vaikuttaa teräksen koko ja paikalliseen säröön. Kylmävalssattu teräs on yleensä aukko-osa, joten leikkauksen vapaata vääntöä on alhainen, kun ulkoinen voima on taipuvainen vääntöä kohti ja paineessa on taipuva taivutus, itse teräs on heikko vääntövoima; Kylmävalssatun teräksen muodostamisen jälkeen levyn liitoksessa ei ole sakeutumista, joten teräsalueen paikallinen toleranssi on huono.
II. Kuumavalssatut
Edut: Teräs voi olla syvästi vaurioitunut, mikrorakenteen vika eliminoituu, teräsrakenteen mikrorakenne tiivistetään ja mekaaniset ominaisuudet paranee. Tällainen parannus ilmenee pääasiassa suuntauksen suuntaan, mutta teräs ei tietyssä määrin ole samaa kehoa. Myös kaatumisen aikana muodostuneet halkeamat ja kuplat eliminoidaan myös korkeissa lämpötiloissa.
Haittana: Kun kuumavalssatut teräksiset sisäpuoliset ei-metalliset sulkeumat puristetaan ohuiksi viipaleiksi, mikä johtaa delaminaation ilmiöön, delaminaatio voi tehdä teräksestä hitsauksen kutistumisen, kun repeytyminen tapahtuu; Jäännösjännitys johtuu epätasaisesta kylmästä, mikä aiheuttaa teräksen deformoitumista, vähentää vakautta ja vähentää väsymiskestävyyttä jossain määrin.
Kolmas, kuumavalssattu ja kylmävalssattu ero:
(1) Kylmävalssauksen teräsosa mahdollistaa paikallisen nurjahduksen, joka pystyy hyödyntämään täysimittaisesti nurjahduskapasiteettia;
(2) Kuumavalssatun litteän teräksen ja kylmän La Changin teräkseen kohdistuva jäljelle jäänyt jännitys on erilainen, joten jakautumisessa on suuria eroja. Kylmän piirustuksen jäännösjännitys on pääasiassa kaareva tyyppi ja kuumavalssaus on pääosin kalvotyyppiä.
(3) Kuumavalssattujen teräslaitteiden vapaa vääntö on suurempi kuin kylmävetoinen teräs, joten kuumavalssattujen teräslaitteiden vääntövoima on parempi kuin kylmävalssatun teräksen.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus