Etusivu > Uutiset > Sisältö
Tuoteryhmä

Yhteenveto korkean nopeuden teräskäämin leikkauslinjasta

Wuxi Puxin Machinery Factory | Updated: Nov 14, 2017

Suuren nopeuden teräskäämin leikkauslinjan prosessissa on toisaalta kiinnitettävä huomiota sen nopeuden hallintaan. Toisaalta sen on varmistettava, että sen työympäristö on hyvä. Normaaleissa olosuhteissa suurnopeusjyrsin teräleikkauslinja on asennettava paikkaan, jossa lämpötila on sopiva, kuiva, hyvin ilmastoitu, kevyt ja käytännöllinen.

 

Yleisesti ottaen nopean teräksen kelan leikkauslinjan älykkyys on pääasiassa kahdessa osassa. Ensinnäkin tuotantoprosessi on yhä älykkäämpiä. Toiseksi, operaatio on yhä älykkäämpi. Tuotantoprosessissa tuotantolinjalla käytetään pääasiassa koko valssattua terästä kiinteään pituiseen leikkaamiseen ja käsittelyyn. Tässä prosessissa käytetään kiinteää pituusleikkausta.

 

Toinen valvontatapa on se, että kun teräksisen terässilmukan leikkauspituus saavuttaa asetetun pituuden, se pysyy normaalissa käytössä, leikkaa ja käsitellään dynaamisesti materiaalin liikkeen aikana.

On syytä huomata, että tuotantoprosessissa, jolla arvioidaan terästelan teräleikkauksen leikkauslaatua, tärkein indeksi on leikkaustarkkuus.

 

Edellä on pääosin esitettävä joitakin perustietoja nopean teräskäämin leikkauslinjasta. Käytännön työssä laitteisto on tuonut suurta apua työhömme, paitsi parantamaan työn tehokkuutta, mutta myös vähentämään työvoiman suuruutta.

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus