Etusivu > Tuote > leikataan pituuslinjoiksi
Tuoteryhmä

Nopea ja tehokas Presto sähköhydrauliset, yhden saksilenkkejä, laitteet

Tuotantolinja, jota sovelletaan erilaisiin teknisiin rulliin. Selkäilemällä, tasoittamalla ja leikkaamalla valssattuja levyjä käännetään halutun pituuden ja leveyden tasalaatuiksi. Kohtuullisen asettelun, helppokäyttöisyyden ja korkean automaation ansiosta linjaa käytetään prosessi / kuuma ...

Lähetä kysely

Tuotetiedot

Tuotantolinja, jota sovelletaan erilaisiin teknisiin rulliin. Selkäilemällä, tasoittamalla ja leikkaamalla valssattuja levyjä käännetään halutun pituuden ja leveyden tasalaatuiksi.

Järjestelmässä on kohtuullinen asettelu, helppo manipulointi ja korkea automaatio. Linjaa käytetään teräslevyjen, piin teräslevyjen, ruostumattomien teräslevyjen, värillisten levyjen, alumiinilevyjen ja galvanoidun tai päällystetyn metallilevyjen valmistukseen autojen, konttien, kotitalouksien Kodinkoneet, elintarvikkeet, pakkausmateriaalit ja rakennusmateriaalit.


Tehtaamme ammattimaisesti tuottaa laitteita, jotka tekevät levyjä straigit, seitioning, leikkaus, kuten yksiköt correctiy jopa, longiludinally, leikkaus, leikkaus siivu, ja tuottaa linja corrceting jopa, koneen joukko ympyrä lautasen longituolinally leikkaus. Meillä on monia Eri malleja.


Sinulla on erityistarpeita, jotka voidaan suunnitella sinulle.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.


Wuxi Puxin Machinery Factory
Mob: 86-13951579100

Tel: 86-510-83208381
Faksi: 86-510-83209882
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishanin piirikunta, Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Verkkosivusto: http://www.Pxslitter.com

Tervetuloa ostamaan nopeat ja tehokkaat sähköiset hydrauliset, saksilenkit, laitteet. Yksi johtavista Kiinan valmistajista ja toimittajista tällä alalla tarjoamme myös räätälöityä palvelua alhaisella hinnalla. Pyydämme nauttimaan Kiinassa valmistetuista laadukkaista tuotteistamme. Tarjouspyyntö on tervetullut ottamaan yhteyttä tehtaaseemme.

Liittyvät tuotteet

Send your message to us

tuotteet
Leikkaussarja
tasoitussarja
Litteä teräs sarja
käämitysyksikkö
Ota yhteyttä
Puh: + 86-510-83208381
Mob: + 86-13951579100
Lisää: 76 # Qianluo Load, Huishan District,
Wuxi, Jiangsu, Kiina
Sähköposti: wxpx0510@163.com
Tutkimus